Nedrago Forums

Home Forums Game Studio Název tématu: Funguje ještě CS 1.6 online?

Tagged: 

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  StormVandal 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author

StormVandal
    Participant

Ahoj, chtěl bych si po dlouhé době znovu zahrát Counter-Strike 1.6, ale zajímá mě, jestli ještě fungují normální online servery a jestli má hra pořád aktivní komunitu. Nechci stahovat nějakou špatnou verzi s reklamami nebo upraveným klientem. Máte někdo tip, odkud stáhnout čisté CS 1.6 a kde dnes hrajete? Díky za rady.

ZerkBlaze
    Participant

Ahoj, já stahoval CS 1.6 odsud: https://stahnu.cz/akcni-hry/counter-strike

Hra funguje bez problémů a online serverů je pořád překvapivě hodně. Instalace byla rychlá, bez reklam a zbytečných programů navíc. Verze je klasická, takže gameplay působí stejně jako kdysi na starých LAN párty nebo v hernách. Zkoušel jsem několik veřejných serverů a všechno běželo stabilně bez lagů nebo pádů hry.

Pokud chceš jen normálně hrát staré dobré CS bez komplikací a různých podivných úprav, tohle je podle mě opravdu dobrá volba. Navíc funguje dobře i na novějších verzích Windows, což je dnes docela důležité.

StormVandal
    Participant

Díky moc za tip! Přesně takovou jednoduchou a čistou verzi jsem hledal. Super, že pořád fungují online servery a komunita ještě žije. Určitě to vyzkouším.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

• Like!
    0