Nedrago Forums

Home Forums Game Studio Συζήτηση για την ποιότητα του ύπνου

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Danielo 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author

Danielo
    Participant

Γεια σου Κώστα! Πώς πάνε τα πράγματα; Σε βλέπω λίγο ταλαιπωρημένο σήμερα. Μήπως πάλι είχες μια δύσκολη νύχτα λόγω του έντονου ροχαλητού που μου έλεγες την προηγούμενη εβδομάδα; Φαίνεσαι πραγματικά εξαντλημένος.

• This topic was modified 1 month, 3 weeks ago by  Danielo.

Uppl
    Participant

Δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει και δεν ξέρω τι να κάνω για να βελτιώσω την αναπνοή μου το βράδυ. Η γυναίκα μου λέει ότι η διακοπή του ύπνου είναι συνεχής. Ψάχνω απεγνωσμένα κάποιες πρακτικές συμβουλές για τις αιτίες και κυρίως για τους τρόπους πρόληψης αυτού του προβλήματος που επηρεάζει την καθημερινότητά μου. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το πώς να αντιμετωπίσεις αυτή την κατάσταση, διαβάστε το άρθρο που βρήκα πρόσφατα. Περιέχει πολύτιμες πληροφορίες για την υγεία μας.

Danielo
    Participant

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τέτοιες λεπτομέρειες γιατί ο ύπνος είναι η βάση της υγείας μας. Θα μελετήσω τις οδηγίες προσεκτικά για να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε άμεσα.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

• Like!
    0