Nedrago Forums

Home Forums Game Studio Μπόνους στο καζίνο Mostbet Ελλάδα

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by  ronanjasper 7 months, 3 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author

Gloria
    Participant

Πώς να ενεργοποιήσω το μπόνους στο Mostbet Ελλάδα επίσημη Ιστοσελίδα; Χρειάζεται να εισάγω κωδικό προσφοράς κατά την εγγραφή; Δεν έχω ξαναπαίξει ποτέ σε καζίνο και δεν έχω κάνει στοιχήματα, οπότε προς το παρόν δεν καταλαβαίνω πολλά εδώ.

LukeG
    Participant

Κατά την εγγραφή, διάλεξες το μπόνους για στοιχήματα ή για καζίνο; Στο Mostbet δίνουν μόνο μία επιλογή και μετά δεν μπορείς να την αλλάξεις. Εγώ γράφτηκα πρόσφατα και δεν είχα εμπειρία με τα στοιχήματα, στην αρχή δεν καταλάβαινα πολλά. Με λίγα λόγια, κατά την εγγραφή υπάρχει ένα πεδίο “Επιλογή μπόνους”. Εγώ διάλεξα το μπόνους καζίνο — είναι 100% στην πρώτη κατάθεση + δωρεάν περιστροφές. Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις κάποιον κωδικό προσφοράς, αλλά αν έχεις — μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να πάρεις κάτι παραπάνω. Εγώ τον βρήκα στο https://mostbet-greece.com/ — έχει όλους τους ενεργούς κωδικούς και οδηγίες για το πού να τους βάλεις. Έκανα κατάθεση 20€ με κάρτα και τα χρήματα + περιστροφές μπήκαν αμέσως. Αν είσαι αρχάριος, μην ανησυχείς — κι εγώ στην αρχή δεν καταλάβαινα τίποτα. Τώρα τα έχω μάθει και έχω ήδη κάνει ανάληψη των κερδών μου.

ronanjasper
    Participant

I didn’t understand this post due to other language content. Kindly write this in English for getting better understanding.

Telemedicine in Tyler Texas

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.

• Like!
    0